Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Június 13. 13:09, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Agyonverte ismerősét, letartóztatták

Agyonverte ismerősét, letartóztatták

Holtan találtak egy férfit egy hajdúnánási ingatlanban. A nyomozók öt órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt. Elrendelték a letartóztatását.

Még június 10-én hajnalban érkezett bejelentésre vonultak ki a rendőrök egy hajdúnánási házhoz, ahol egy holttestet találtak. Tekintettel az igazságügyi orvosszakértői véleményre, felmerült a gyanú, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy a bejelentéstől számított öt órán belül a rendőrök látókörébe került egy helyi lakos, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozók előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A gyanúsított italozást és vitát követően bántalmazta a 45 éves sértettet, aki életét vesztette. A hatóság a 33 éves férfit bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság június 12-én elrendelt.

Vele szemben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.