Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. December 06. 16:26, csütörtök | PR

Akciók és innovatív szolgáltatások a Budapest Bank váci fiókjában

Akciók és innovatív szolgáltatások a Budapest Bank váci fiókjában

Stabilan, több mint 31 éve várja meglévő és leendő ügyfeleit a Budapest Bank váci fiókja a Köztársaság utcában. Tátos Renáta fiókvezetőt a bankfiókról, a digitális banki megoldásokról -

valamint az elérhető szolgáltatásokról kérdeztük.

Mióta működik Budapest Bank fiók Vácon?
1987 óta várjuk a városban ügyfeleinket a bankunktól megszokott ügyfélbarát kiszolgálással, kellemes légkörben. Ami engem illet, már 3 hónapja dolgozom fiókvezetőként, és nap, mint nap arra törekszem, hogy a hozzánk betérő ügyfelek a legmagasabb színvonalú kiszolgálást kapják. Mindebben egy nagyszerű csapat is a segítségemre van, akik nélkül mindez nem valósulhatna meg. Kollégáimmal együtt büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfeleink személyre szóló figyelemben részesülnek, és barátságos, családias légkörben intézhetik pénzügyeiket.

Hogyan tartja a lépést a digitalizációval a Budapest Bank?
A Budapest Bank célja, hogy digitális megoldásaival az élvonalba kerüljön, és ennek érdekében kiemelt figyelmet fordít az innovációra. Folyamatosan fejlesztjük internetbankunkat és mobilalkalmazásunkat is, utóbbin keresztül pedig ma már elérhető a mobilfizetés virtualizált bankkártya révén, valamint idén bevezettük a sárga csekk befizetés lehetőségét is.

Ugyanakkor a digitalizáció térhódítása mellett a bankfiók számunkra ugyanúgy fontos maradt az ügyfélkiszolgálás terén, hiszen tudjuk, hogy számos esetben nagyobb bizalommal fordulnak ügyfeleink a banki ügyintézőkhöz segítségért, tanácsért. A bankfiókunkban ingyen wifit biztosítunk a nálunk várakozó ügyfeleinknek, valamint a helyiségben kihelyezett tabletet is használhatják ügyintézésre.

Milyen szolgáltatásokkal várják az ügyfeleket a bankfiókban?
A bankfiókban teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínálunk a lakossági ügyfeleinknek, valamint a kis- és középvállalkozások számára. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk pénzügyi kérdésekben, hiszen mi mindig segítünk megtalálni a számukra legmegfelelőbb megoldást.

Lakossági ügyfeleinknek a különböző élethelyzetekhez és igényeikhez rugalmasan illeszkedő, korszerű megoldásokat kínálunk, legyen szó számlavezetésről, hitelről, vagy befektetési, megtakarítási szolgáltatásokról. Természetesen a kisvállalkozások is bizalommal fordulhatnak hozzánk akár számlavezetési, akár hitelfelvétellel kapcsolatos kérdéseikkel.

Érdemes betérnie bankfiókunkba azoknak is, akik jelenleg még nem rendelkeznek lakossági bankszámlával a Budapest Banknál, hiszen most kedvezményes feltételek mellett nyithatnak Komfort vagy Zéró számlacsomagban lakossági forint fizetési számlát 2018. december 31-ig*.


* Lakossági bankszámla EBKM: 0,00%. A számlacsomagokra és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó díjakról és egyéb költségekről részletes tájékoztatást a mindenkori Lakossági számlavezetés hirdetmény valamint a Lakossági Általános Szerződési Feltételek forint vagy deviza bankszámla nyitására és vezetésére, bankkártya szolgáltatásokra, valamint folyószámlahitelre vonatkozó része; továbbá az Üzletszabályzat tartalmazza, valamint a Új lakossági fizetési számlanyitást ösztönző promóciós Hirdetményben nem szabályozott egyéb esetekben ezek rendelkezései irányadóak. Az egyes számlacsomagok fenntartásának alapfeltételére vonatkozó részletes információt a Lakossági számlavezetés Hirdetmény tartalmazza. A jelen tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak.
A Bank fenntartja a jogot, hogy az akciós időszakot az ügyfél egyidejű hirdetményi tájékoztatásával a szolgáltatásokra vonatkozóan, részben, vagy egészben meghosszabbítsa.
A számlacsomagok az első éves kedvezmények biztosítása érdekében Komfort Extra (KFE), vagy Zéró Extra (ZRE) számlacsomagokban nyílnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről