Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Május 09. 07:49, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Kilométeres sorok után megszűnt a torlódás Hegyeshalomnál

Kilométeres sorok után megszűnt a torlódás Hegyeshalomnál

Hétfő hajnali 4 órára megszűnt a torlódás az M1-es autópályán, a hegyeshalmi határnál - közölte a rendőrség a honlapján.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a közleményében felidézte, korábban az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt több kilométeres sor alakult ki a személygépjármű forgalomban.

Hajnali négy órakor már folyamatosan haladhatott a forgalom. A megyei rendőr-főkapitányság továbbra is azt kéri a gépjárművezetőktől, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak az átkelőhelyeken kialakult várakozási időkről.

Az osztrák hatóságok vasárnap szórópróbaszerű ellenőrzéseket tartottak, ezért torlódott fel többször is a forgalom Hegyeshalomnál. Vasárnap délután körülbelül 13 kilométeres sor alakult ki a személygépjármű forgalomban, este hét óra körül azonban már folyamatosan haladhatott a forgalom, de este fél 11 után ismét 5 kilométeres torlódás alakult ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.