Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Február 24. 18:28, péntek | Belföld
Forrás: mti

Súlyosan megverte zárkatársát egy előzetesben lévő fiatal Miskolcon

Súlyosan megverte zárkatársát egy előzetesben lévő fiatal Miskolcon

Súlyosan bántalmazta zárkatársát egy fiatalkorú fogvatartott Miskolcon - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BvOP) szóvivője pénteken az MTI-vel.

Orosz Zoltán tájékoztatása szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet Fiatalkorúak Regionális Intézetében február 23-án egy háromfős zárkában egy fiatalkorú fogvatartott bántalmazta szintén fiatalkorú zárkatársát. Amikor a történtek a személyzet tudomására jutottak, haladéktalanul értesítették a mentőket, akik kórházba vitték a fiatal férfit.

A rendőrök a zárkában helyszíni szemlét tartottak és eljárást indítottak az esettel kapcsolatban. A bántalmazás körülményeinek kivizsgálására a BvOP belső vizsgálatot indított - tette hozzá a szóvivő.

A zárkában elhelyezettek fiatalkorú, előzetes letartóztatásban lévő fogvatartottak voltak.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.