Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. December 07. 06:43, szerda | Belföld
Forrás: Mti

Vége a benzinárstopnak

Vége a benzinárstopnak

Egyik pillanatról a másikra megszüntette a kedvezményes tankolás lehetőségét a kormány, a helyzet tarthatatlanságát miatt.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter kedd este bejelentette, hogy a kormány kivezeti az árstopot a magyar kutakról, méghozzá azonnali hatállyal, vagyis december 6-án 23 órától már senki sem tankolhat 480 forintért sem benzint, sem dízelt, hiába rendelkezik nem céges, magyar gépjárművel.

A 95-ős benzin 641 forintba, a Diesel 699 forintba kerül mostantól.

Címkék: benzinárstop

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.